Ytong

Materialet ndërtimore Ytong nga poroz betoni përfshin një asortiment të gjërë elementesh per muraturë me dimensone të ndryshme. Materiali karakterizohet nga një larmi karakteristika siç janë - izolim të shkëlqyer termik, bartje te shkëlqyeshme, rezistencë ndaj zjarrit, rezistencë kundër dridhjeve dhe përdorime të qëllimeve tjera . YTONG është i lehtë për tu trajtuar dhe lejon një ndërtim të shpejtë.

Ndërtesat e ndërtuara me YTONG janë të qëndrueshme, të sigurta dhe të shëndetshme.

Përbërje natyrore

Ytong është përbërje nga lëndët natyrore, bën pjesë në grupin e materialeve ndërtimore ekologjike dhe mundëson banim të shëndetshëm.

 

 

Masiv, i qëndrueshëm dhe rezistent ndaj shtypjes

Shtëpia e ndërtuar stabile mbanë vlerën e saj. Sistemi Ytong i ndërtimit nënkupton një material universal dhe masiv për ndërtim.

 

 

Izolim i nxehtësisë

Edhe pa izolim shtesë të nxehtësisë shtëpia juaj ka izolim optimal. Në këtë mënyrë ju kurseni energjinë, paratë dhe kënaqeni në komoditetin e shtëpisë suaj.

 

 

Ndërtim i thjeshtë dhe i shpejtë

Punim i thjeshtë dhe i shpejtë, sikur edhe ndërtimi i bllokut Ytong, kursen paratë, shton kualitetin dhe mundëson një ndërtim që është 2,5 herë më i shpejtë sesa ai klasik.

 

 

Mikro klima

Ytong siguron një raport optimal të temperaturës dhe lagështisë në hapësirë, respektivisht një klimë të shëndoshë në hapësirë.

 

 

Ekologjia

Prej përgatitjes së lëndës së parë e deri te kthimi i mbetjeve të prodhimit mbrapa në procesin e prodhimit, Ytong ruan burimet e çmueshme natyrore dhe me mbetjet e tij nuk e ndot ambientin.

 

 

Izolim i zhurmës

Ju nuk do të dëgjoni zhurmën nga rruga apo nga ambienti që ju rrethon. Ytong mundëson banim të qetë dhe pa pengesa.

 

 

Kualiteti dhe shërbimi

Produkte të markës më të lartë Ytong të prodhuara në pajtueshmëri me parimet rigoroze dhe që plotësojnë standardet e larta të kualitetit DIN, EN.

 

 

Mbrojtja nga zjarri

Ytong është prodhuar nga materiet minerale dhe duke iu falenderuar kësaj nuk ndizet.

 

 

Garanton rezistencë të lartë ndaj tërmeteve

Shtëpia e ndërtuar me Ytong është shtëpia më e sigurtë në rast të tërmetit duke iu falenderuar masës së vogël dhe aftësisë që të përballojë forcat seizmike nga të gjitha drejtimet.