Silka

Bllokat kalcium silikate gjendën në tregë me dhjetëra vite dhe bëjnë pjesë në materiale ndërtimore tradicionale. Fillimi i prodhimit daton që prej vitit 1881.

Bazuar në kualitetin e lartë të bllokave Silka dhe komplimentet qe ne marrim prej klientelës tonë na bënë qe ne të ndjehemi të kënaqur në vlersimin e lartë që keni për ne dhe produktet tona.

Bllokat kalcium silikate janë produkte natyrore

Janë të prodhuara nga lëndë e parë vendore, të cilat përbëhen prej gëlqeres, rërës dhe ujit. Këto lëndë të para gjenden gjithkund në natyr dhe në vete nuk përmbajnë asnjë lëndë të dëmshme kimike.

Bllokat kalcium silikate janë parakusht për klimë të mirë

Ska rëndësi se a është vapë e madhe apo acar, në objektin e ndërtuar me mure masive Silka temperatura e dhomës tuaj do të mbetet optimale – freski e pershtatshme në verë dhe ngrohtësi komfore në dimër.

Bllokat kalcium silikate janë ruajtës optimal të nxehtësisë

Edhe nëse termometri tregon temperatura ekstreme: Termoizolimi i mureve të jashtme të  SILKA-s, ndikon në përshtatjen e shpejtë ndaj temperaturës.

Bllokat kalcium silikat janë zëizolues

Bllokat kalcium silikate përmes dendësis së lëndës së parë mundësojnë një mbrojtje të përkryer nga zhurma. Kudo që ndërtohet me bllokat masiv Silka zhurma e fqiut apo nga jashtë, mbetet jashtë dyerve tuaja.

Bllokat silikate nënkuptojnë siguri të plotë

Në një shtëpi të ndërtuar prej bllokave silikate secili ndjehet fizikisht dhe psiqikisht shumë më mirë: kundrejt zjarrit, kushteve atmosferike dhe mbrojtje nga vandalizmi.

Muri i ndërtuar me Silka nuk digjet.

Bllokat Silka janë me dimensione të sakta dhe japin një planimetri të rrafsht të murit

Me bllokat Silka pamja e murit apo me një ngjyrosje bëni të kurseni para dhe të zgjidhje domethënëse estetike.
 

Bllokat Silka kanë rezistueshmëri të lartë ndaj ngricave

Aftësia e lartë ndaj ngricave që kanë bllokat Silka garanton jetëgjatësi në muraturës dhe fasadës.  

Bllokat Silka arrijnë standarde për Energji Minimale

Konstruksionet e mureve të jashtme nga Silka japin një pjesë në qendrueshmeri përmirësojnë kualitetin e jetës.

Bllokat Silka janë me çmime të arsyeshme

Me asnjë lloj të bllokut nuk mund të ndërtoni mure aq kualitative në aspektin ekonomik.