Informata për klientë

Nëse dëshironi informata konkrete për produkte dhe shërbimet ton,
ne ju ofrojmë ato në çdo kohë dhe me kompetencë, prej të Hënës deri të Premtën
prej orës 8.00 deri në ora 17.00

 

Adresa më e mirë për bllokat më të mirë.

Xella Kosova L.l.c.
Gushtericë e Ulët
Magjistrale Prishtinë - Ferizaj
10500 Graçanicë
Republika e Kosovës
 

Telefono pa pagesë në numrin:  0800 18 188

Tel: 038 600 701

Info.kosova@xella.com