Lajme

Aksion Gjat Muajit Qershor

Nxitoni, Nxitoni, Nxitoni, Xella Kosova në bashkëpunim me partnerët e saj në tërë Kosovën ka aksion gjatë gjithë muajit Qershor në të gjitha formatet dhe modelet e tullave të fasadës.

Mos e lëshoni rastin për t’i dhënë shtëpisë suaj pamje magjepse.

Për më shumë informata për tullat e fasadës shiqoni tek downloads në broshurën Tullat e fasadës”.