Lajme

Minaret e xhamive në Kosovë po ndërtohen me Tullat e fasadës Xella

xhamia

Tanimë në tërë Kosovën Minaret e xhamive po ndërtohen dhe Tullat e fasadës Silka të Kompanisë Xella.


Kualiteti lartë, aspektet teknike dhe fizike të këtyre produkteve japin garancë për pamje estetike, elegancë dhe jetëgjatësi të fasadës.