Lajme

Shkurt-Dhjetor 2011

new teaser mars image

Trajnime për muratorë në fabrikën Xella, Lipjan Xella Kosova trajnon, demonstron punë praktike dhe çertifikon pjesëmarrësit në trajnime, si mjeshtër për muratim me bllokat Xella - Silka ! Këto trajnime mbahën në fabrikën Xella në Lipjan për çdo muaj.