Multipor

 

Multipor karakteristikat

Risi ne tregun Shqipëtar të materialeve ndërtimore

 

Pllakat termoizoluese Multipor janë me përbërje minerale dhe kanë veti te mira izoluese për ndërtime.Të përshtatshme për riciklim ku ndihmojnë në ruatjen e mjedisit. Ai përbëhet nga përbërësit natyral: gëlqere, rërë, çimento dhe uji që janë një mjet efektiv për krijimin e një numri të madh poresh ajri, i njohur për izolimin e saj të shkëlqyer termoizolues.

 

Të gjitha materialet termoizoluese janë me rëndësi të madhe në zvogëlimin e konsumit të energjisë te ndërtesave , ndikojnë në masë të madhe në ruajtjen e mjedisit natyror për njeriun.Termo-izolimi i pllakave Multipor ka dukshëm përparsi për përdoruesit me seri përfitimesh si : Kombinim i naturalnes, zjarr qëndrueshmëri, forcën më të lartë ne shtypje, zbatimin e lehtë dhe dizajnime të ndryshme.

 

Pllakat termoizoluese Multipor janë prodhuar fillimisht në Gjermani me standardet më të larta të cilësisë në një proces të prodhimit të energjisë efikase kurse më vonë edhe në shtetet tjera. Multipori për mjedisin është miqësor produkt natyral dhe i shëndetshëm, i cili gjatë zbatimit të ndërtesës sot gjen një numër të madh të adhuruesve.

 

Përparësitë

 

Masiv dhe mineral Termoizolues I padjegshëm Nuk bllokon difuzionin Stabil dhe i qëndrueshem ndaj shtypjes Praktikë në ndërtim, përgjeshëm
I qëndrueshem nga uji Apsorbon zërin Lehtë përpunohet Mjedis miqësor I riciklueshëm EU standard