Asistencë falas

  E tëra çka duhet të bëni është të na kontaktoni në numrin pa pagesë 0800 18 188 dhe ne ju ofrojmë:
  Pa pagesë: Plane të ndryshme të shtëpive!
  Pa pagesë: Këshilla dhe konsullta nga inxhinieri dhe arkitekti!

  Më shumë

  Mëso më shumë për produktet Silka

  Karakteristikë e veqantë e bllokave dhe tullave Silka është aftësia e lartë e ruajtjes së nxehtësisë, aftësi bartëse dhe izolim të zhurmës.

  Më shumë

   BIM Projekt

   Informata lidhur me produktin Ytong – tani i zbatueshëm edhe në IMN (informata për modelim dhe ndërtimit) BIM

   Më shumë

    Shtëpitë Silka

    Shfleto modelet e shtëpive të ndërtuara me produktet Silka.

    Më shumë

     Tavan i bardhë

     Ytong tavan i bardhë-pullaz janë konstruksione të lehta gjysmë montazhë. Shfrytëzohen për ndërtimin e konstruksioneve në meskatëshe, si pllaka të drejta dhe të pjerrta

     Më shumë

     Do shtëpi? Zgjedh cilësi.

     Shtëpi një-familjare

     Mbylle

     Shtëpi dyshe dhe në varg

     Mbylle

     Objektet shumëkatëshe për banim dhe punë

     Mbylle

     Objektet afariste

     Mbylle

     Modernizim - Fasadë Silka

     Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

     Mbylle

     Investitori

     Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

     Mbylle